Workshops

Fotocursus Kinderfotografie

Wil jij ook betere foto’s maken van je (klein)kinderen? En heb je een goede camera, maar haal je daar niet alles uit om mooie en bijzondere foto’s te maken van je (klein)kinderen? Dan is deze cursus echt iets voor jou!

Programma van de cursus

  • 3 cursusavonden gedurende 3 weken (1x per week op een vaste avond)
  • Cursustijden van 19:45 – 22:15, handig na kinderbedtijd en dus met minimale belasting op je gezinsagenda
  • In het programma gaan we in op de technische werking van je camera (ISO, sluitertijd, diafragma), scherpstellen, gebruik maken van licht en compositie. En dat alles natuurlijk toegepast op het fotograferen van (beweeglijke!) kinderen
  • Oefenmiddag in het weekend samen met je eigen kinderen
  • Tussentijdse oefenopdrachten voor thuis
  • Online foto’s delen in gesloten groep met tussentijds feedback
  • Veel praktische tips & tricks vóór, tijdens en na de cursus
  • Groepen van maximaal 6 deelnemers
  • Gegeven door 2 fotografen die zelf ook jonge ouders zijn en de hectiek van het gezinsleven heel goed kennen

Kosten
De kosten voor deze fotografie cursus zijn 175 euro (incl. BTW) per persoon. Deze prijs is inclusief koffie/thee/frisdrank. Daarnaast ontvang je een digitale hand-out van het cursusmateriaal. Zo kun je na de cursus alles nog eens rustig doornemen.

Locatie
De cursusavonden worden gegeven in Rotterdam in huiselijke sfeer, zodat we kunnen oefenen in de omgeving waar je de meeste foto’s van je kinderen maakt. De locatie is aan de Bergsingel, wat goed bereikbaar is met OV en per auto. Tijdens de cursusavonden kun je gratis parkeren in de straat. De oefenmiddag plannen we, als het weer het toelaat, op een mooie buitenlocatie in Rotterdam.

Cursusdata
Als gevolg van maatregelen die zijn ingesteld a.g.v. de corona-pandemie is het voor ons op dit moment niet mogelijk om cursussen te geven. Zodra het volgens de regels en gezond verstand weer kan zullen we weer nieuwe cursussen geven. Houd de website in de gaten voor de exacte data of geef alvast je gegevens door via onderstaande formulier. Dan informeren we je via e-mail wanneer er nieuwe data bekend zijn!

Alle data zijn onder voorbehoud van minimaal 4 deelnemers per cursusgroep.

Inschrijven
Vind je het leuk om deel te nemen? Dan kan je je inschrijven via onderstaand contactformulier. Je ontvangt dan bericht van ons met een bevestiging van je inschrijving en factuur voor betaling van het cursusgeld (dit is geen automatische ontvangstbevestiging, verwerking kan enkele dagen duren).
Na ontvangst van je betaling is je inschrijving definitief. Let op: vol = vol.